Laster Titler

« Alle Titler

  • Dette forestilling har allerede funnet sted.

Sunflowers – Exhibition on Screen

04/10/2021 - 30/06/2022

Vincent van Goghs Solsikker er blant hans mest kjente verk og blant de mest ikoniske maleriene i verden. Gjennom en unik utstilling ved Van Gogh Museet fikk man samlet fem versjoner av de kjenne solsikkemaleriene og nok en gang åpner museet dørene eksklusivt for teamet bak Exhibition on Screen-serien.

Solsikkene er uten tvil gjenkjennelige, men filmen går enda mer i dybden for å utforske de mange spørsmålene og mysteriene rundt solsikkene som van Gogh malte. Hvorfor valgte van Gogh å male disse solsikkene med sin lange stilk og gylne krone? Og hvordan hadde kunstnerne reagert på blomsten når den først dukket opp i Europa? Hva prøvde van Gogh å fortelle oss gjennom maleriene og hva er de forskjellige nyansene i de forskjellige maleriene? Hva oppdaget forskere og analytikere når de analyserte maleriene grundig? Alt dette får du svar på i den fascinerende dokumentaren som tar oss med til Amsterdam, Tokyo, Philadelphia, London og München for å filme alle maleriene.

Alle maleriene er forskjellige og har sin egen unike historie. De fem maleriene er nå i en så delikat tilstand at de kommer aldri til å bli utstilt ved siden av hverandre og den eneste måten å oppleve dem samlet er i denne dokumentaren – en virtuell utstilling på kino!

Detaljer

Start:
04/10/2021
Slutt:
juni 30
Kategorier for Forestillinger:
, ,
Forestillinger Tags: