Laster Titler

« Alle Titler

  • Dette forestilling har allerede funnet sted.

Secret Impressionists

august 24 - oktober 24

Secret Impressionists er dokumentaren om en av verdens best besøkte utstillinger. Utstillingen består av mer enn 50 verk fra Manet, Caillebotte, Renoir, Monet, Cézanne, Signac, Sisley og Berthe Morisot som aldri før har vært utstilt.

Dokumentaren forteller historien om kunstrevolusjonen som oppstod under den impresjonistiske bevegelsen. Historien fortelles gjennom 50 malerier – skjulte skatter som ikke har vært tilgjengelige for publikum før utstillingen i Palazzo Bonaparte i Roma. Hvordan så impresjonistene på verden? Hvordan responderte publikum på kunsten deres? Hvordan gikk de fra å bli avvist av kritikere og publikum til å noen få år senere være noen av de mest ettertraktede kunstverkene i verden?

Forestillingens kuratorer er Claire Durand-Rual og Marianne Mathieu og de forteller publikum om en kompleks reise i kunstens verden for å velge ut maleriene med hjelp, innspill og analyser fra eksperter, historikere, kunstnere og andre personer som er knyttet til en verden av visuelle uttrykk og kultur. Maleriene i utstillingene forteller en historie om malernes reise og hvordan en hel retning innen malerkunsten ble til.

Lengde: ca 80 min

Kinoer som skal vise Secret Impressionists:
Bergen Kino – 12. september
Egersund Kino – 25. september

 

 

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss? Meld deg på herDetaljer

Start:
august 24
Slutt:
oktober 24
Kategorier for Forestillinger:
, ,
Forestillinger Tags: