Laster Titler

« Alle Titler

Sammen Alene

august 6 - desember 31

To vennepar tilbringer en sommerhelg sammen på et idyllisk landsted langs den norske kysten. De blir konfrontert med hverandres hemmeligheter og valgene de har tatt i livet. Vi stuper inn i en helg fylt med konflikt, avsløringer, kaos og kjærlighet. 

Vert for festiviteten er er suksessforfatteren som ikke har gitt ut en bok på en evighet Anna. Hun er sammen Mikael som er dokumentarfilmskaper. Han er litt rik, med sansen for det fine i livet, vet alt og er halvannen generasjon eldre enn henne. Gjester er Annas frittalende tidligere bestevenn Frida som hun mistet kontakten med for noen år tilbake, etter at vennskapet gikk på skjær i sjøen. Frida har med seg kjæresten Fredrik som engang i tiden var en lovende rockemusiker, men er nå en lettere drikkfeldig mann med litt potensproblemer Med fasaden på plass, forsvarsmekanismene og konkurranseinstinktet i høygir stuper de fire inn i en helg som kommer til å bli alt annet enn det de har sett for seg. Hevdelsestrang og gammelt gnag melder sin ankomst før første vinglass er skjenket. I løpet av helgen finner bitterhet, sjalusi og mørke hemmeligheter veien til overflaten gjennom bebreidelser i annenhver setning. Med sprekker i fasaden og på vaklende grunn står det fire mennesker som er ærlige med hverandre for første gang. Både kjærlighet og vennskap står på spill. 

SAMMEN ALENE er en film om ensomheten vi opplever i fellesskap og viktigheten av kjærlighet og relasjoner i møte med livets skrøpelighet.

Regi: Janicke Askevold
Skuespillere: Aleksandra Ørbeck-Nilssen, Ida Nilsen, Ivan Mathias Petersson, Eirik Risholm Velle
Manus: Aleksandra Ørbeck-Nilssen, Ida Nilsen
Foto: Marius Aaseby

 

Janicke Askevolds ‘Sammen Alene’ er en nydelig film om vennskap, komplisert kjærlighet, frykt for fremtiden og det å stå sammen i utfordrende tider.Elle.no

 

Kinoer som skal vise Sammen Alene
Ørsta Kino
Kragerø Biograf
Årdal Kino
Egersund Kino
Trondheim Kino
Kvinesdal Kino
Vadsø Kino
Ål Kino
Bergen Kino
NFKino Oslo
Lillehammer Kino
Bølgen Kino, Larvik
Fredrikstad Kino
Odeon Stavanger
Hamar Kino
Meieriet Kino, Vestvågøy
Krona Kino, Kongsberg
Odeon Storo, Oslo
Odeon Sandvika
Bryne Kino
Aurora Fokus, Tromsø
Fosnavåg Kino
Sogndal Kino

Detaljer

Start:
august 6
Slutt:
desember 31
Kategorier for Forestillinger:
,
Forestillinger Tags: