Laster Titler

« Alle Titler

  • Dette forestilling har allerede funnet sted.

Raphael Revealed – Exhibition on Screen

12/10/2021 - 30/06/2022

I løpet av sin korte karriere klarte Rafael å forme vestlig kultur og kunst i en skala som få andre kunstnere har klart å oppnå.

Dokumentaren Raphael Revealed markerer 500 årsjubileet for hans død og er en hyllest til den største utstillingen av hans verk som ble arrangert i Roma. Teamet bak Exhibition on Screen-serien fikk en eksklusiv tilgang til utstillingen og resultatet ser vi på kino fra 1. desember.

Utstillingen består av over 200 mesterverk, inkludert malerier og tegninger – hvor av 100 har blitt samlet i en utstilling for første gang. Dette er den ultimate feiringen av Raffaello Sanzio da Urbinos liv og kunst!

Med utlån fra Louvre, Uffizi, National Gallery of Art, Pradomuseet med flere er dette en unik mulighet til å oppleve bredden av Rafaels evner, kreativitet og oppfinnsomhet.

Den prisvinnende regissøren Phil Grabsky gir oss et friskt blikk på denne kjente rensessansekunstnere og viser oss hvorfor han anses som en av de største kunstnerne gjennom verdenshistorien. Filmen dekker Rafaels liv i Roma og viser hvorfor Roma var en så stor innflytelse for Rafael.

Rafael er mer enn bare en maler, han var en av de mest ekstraordinære kunstnerne, men er ofte misforstått eller et mysterium for mange. Gjennom den unike utstillingen i Roma kan man endelig for første gang avsløre mer om mannen og myten.

Lengde: 88 min

Kinoer som skal vise Raphael Revealed:

Detaljer

Start:
12/10/2021
Slutt:
juni 30
Kategorier for Forestillinger:
, ,
Forestillinger Tags: