Laster Titler

« Alle Titler

  • Dette forestilling har allerede funnet sted.

Hermitage. The Power of Art

01/03/2021 - 28/02/2022

Mer enn tre millioner kunstverk fra forskjellige tidsepoker bor på over 60 000 kvadratmeter med utstillingsplass. Turen gjennom hele museet strekker seg på over 30 kilometer og hadde totalt 4,2 millioner besøkende i 2018. Dette er nøkkeltall for ett av de mest elskede og best besøkte museene i verden: Eremitasjen.

Regissøren Michele Mally tar oss med på en reise til nasjonalmuseet i Sankt Petersburg og i samarbeid med museets direktør Mikhail Piotrovsky forteller de museets historie gjennom århundrer med russisk historie og kulturelle hendelser som førte til den utrolige samlingen museet huser i dag midt i byens hjerte.

Skuespiller Toni Servillo er vår guide på denne reisen og lar oss få den baltiske ånden og essensen over oss mens vi nyter skjønnheten som Eremitasjen og Sankt Petersburg har å by på. Fra byens spede begynnelse under Peter den Store til glansdager under Katarina den II, Alexander den første seier mot Napoleon og revolusjonen i 1917 til den dag i dag. Spektakulære bilder tar oss med inn på museet og det kjente Vinterpalasset, Rafales Loggias og krigsgalleriet fra 1812. Vi får også se Staraya Derevna som er lager og restaueringsavdeling for museet og de arkeologiske skattene de huser.

Kinoer som skal vise Hermitage. The Power of Art
Lillehammer Kino – TBC
Grimstad Kulturhus – 12.04.21
Nordisk Film Kino Asker – TBC
Nordisk Film Kino Kilden – TBC
Nordisk Film Kino Lagunen – 1. mars
Sogndal Kino
Trondheim Kino
Kinokino Sandnes – 20.01.2022

Detaljer

Start:
01/03/2021
Slutt:
februar 28
Kategorier for Forestillinger:
,
Forestillinger Tags: