Laster Titler

« All Titler

  • Beklager. Denne forestilling har allerede funnet sted.

La Forza del Destino – Royal Opera House

april 25 - mai 25

Markien av Calatrava forbyr datteren sin Leonora å gifte seg med den søramerikanske hedersmannen Don Alvaro. Det unge paret forsøker å stikke av og gifte seg, men Markien tar dem på fersken. I kampens hete dreper Alvaro Markien, som forbanner datteren sin på dødsleiet. Leonora og Alvaro kommer fra hverandre under flukten, og Leonoras bror, Don Carlo do Vargas, sverger å finne dem og hevne sin far. Don Carlo melder seg inn i det spanske militæret under et falskt navn, uvitende om at Alvaro har gjort nøyaktig det samme. Mennene blir gode venner under kamper i Italia, men vennskapet surner i det øyeblikket Carlo oppdager et bilde av søsteren blant vennens eiendeler og han oppdager hvem denne «vennen» egentlig er. Carlos handlinger leder mennene tilbake til Spania til et bortgjemt kloster hvor Leonora har levd i alene.

La Forza del Destino er et av Verdis mest ambisiøse stykker og ble skrevet for St. Petersburg hvor operaen hadde premiere i 1862.

I hovedrollene finner vi to av operaens superstjerner Anna Netrebko og Jonas Kaufmann! Dette er en sjelden mulighet til å se dem på samme scene.

Regissør: Christof Loy
Design: Christian Schmidt
Lysdesign: Olaf Winter
Koreograf: Otto Pichler
Dramaturg: Klaus Bertisch

Dirigent: Antonio Pappano
Leonora: Anna Netrebko
Don Alvaro: Jonas Kaufmann
Don Carlo di Vargas: Ludovic Tézier

 

Detaljer

Start:
april 25
Slutt:
mai 25
Forestillinger Kategori:
Forestillinger Tags:

Arrangør

Live Kino
Epost:
nina@livekino.no
Hjemmeside:
livekino.no