Laster Titler

« All Titler

  • Beklager. Denne forestilling har allerede funnet sted.

Canaletto and the Art of Venice

24/09/2018 - 30/06/2019

Live Kino presenterer EXHIBITION ON SCREEN™ sin Canaletto og Art of Venice, en fordypende reise inn i livet og kunsten til Venezias berømte landskapsmaler. Ingen kunstner fanger opp essensen og forlokkelsen av Venezia bedre enn Giovanni Antonio Canal, best kjent som Canaletto.
Den imponerende samlingen med over 200 malerier, tegninger og trykk gir en uovertruffen innsikt i kunsten til Canaletto, og byen han ble en mester i å fange på lerretet. Filmen tar oss også med til to offisielle kongelige boliger – Buckingham Palace og Windsor Castle – for å lære mer om kunstneren og Joseph Smith, mannen som introduserte Canaletto til Storbritannia.
Guidet av Royal Collection Trust-kuratorer og verdens ledende eksperter i venetiansk historie, er filmen ikke bare en fantastisk måte å se utstillingen på, men en mulighet til å komme nærmere Canaletto og byen som inspirerte ham.
Lenker til anmeldelser av filmen og utstillingen.

https://www.theguardian.com/film/2017/sep/27/canaletto-and-the-art-of-venice-review-exhibition-on-screen-queens-gallery-buckingham-palace

https://www.christies.com/features/Canaletto-and-the-Art-of-Venice-8303-1.aspx

Spilletid: 85 minutter

Detaljer

Start:
24/09/2018
Slutt:
juni 30
Forestillinger Kategori:
Forestillinger Tags:

Arrangør

Live Kino
Epost:
nina@livekino.no
Hjemmeside:
livekino.no