Laster Titler

« All Titler

  • Beklager. Denne forestilling har allerede funnet sted.

All My Sons – National Theatre Live – LIVE

mai 14 kl.20:00 - 22:45

Vi har gleden av å presenterer en direktesending av teaterstykket All My Sons fra Old Vic i London den 14. mai klokken 20:00.

Sally Field og Bill Pullman har hovedrollene i Arthur Millers spennende drama, All My Sons.

USA, 1947. Til tross for vanskelige tider og valg er Joe og Kate Keller en suksesshistorie. De har et nydelig hjem, to sønner og en blomstrende familiebedrift. Men det skal fort vise seg at ingenting varer for evig, og tapet av deres eldste sønn som døde under krigen henger over familien som en mørk skygge. Bekjentskaper fra fortiden vender tilbake og begravde sannheter tvinges frem og lyset og den amerikanske drømmen settes på prøve.

Lengde: ca 2t 45min
Sally Field er kjent for sine roller i Forrest Gump, Brothers & Sisters, Steel Magnolias, Smokey and the Bandit, Lincoln, Norma Rae og Places in the Heart. De siste tre sikret henne oscarnominasjoner, mens hun vant for Norma Rae og Places in the Heart.

Bill Pullman er nok mest kjent for sin rolle som presidenten i begge Independence Day-filmene, men for mange er han nok også kjent fra The Grudge, The Equalizer 1 og 2 og Battle of Sexes.

Forfatteren Arthur Miller slo gjennom med dramaet All My Sons i 1947. I løpet av sin livstid skrev han 25 teaterstykker, seks film-manuskripter og7 andre litterære verk. Miller mottok i 1949 en Pulitzerpris i drama for En handelsreisendes død, men var nok for mange mest kjent for sitt ekteskap til Marilyn Monroe fra 1956-1961.

Detaljer

Dato:
mai 14
Tid
20:00 - 22:45
Forestillinger Kategori:
Forestillinger Tags:

Arrangør

Live Kino
Epost:
nina@livekino.no
Hjemmeside:
livekino.no