Laster Forestillinger

« All Forestillinger

  • Beklager. Denne forestilling har allerede funnet sted.

Jonas Kaufmann: Under the Stars

august 30 - oktober 11

Jonas Kaufmann er en av verdens største og mest kjente tenorer! I sommer holder han konsert i Berlin, og denne spilles inn slik at man får muligheten verden rundt til å oppleve en herlig blanding av kjente sanger fra operaens verden og hans album, Dolce Vita. Dette er en konsert å se på det store lerretet!

Den tyske tenoren Jonas Kaufmann er svært kjent innenfor opera i roller som Don José i Carmen, Cavardossi i Tosca, Maurizio i Adriana Lecouvreur og tittelrollen i Don Carlos. Jonas Kaufmann har de siste årene vært medvirkende i flere av Royal Opera House og Metropolitans forestillinger, og The New York Times beskriver ham som “en kassasuksess, og den viktigste og mest allsidige tenoren i sin generasjon!”

Kaufmann har vært en aktiv operasanger helt siden 1994 og har gjestet scener i Hamburg, Chicago, Paris, London og New York for å nevne noen. Albumet Dolce Vita ble sluppet i 2016 og er en hyllest til italiensk musikk – deriblant låten Parla Piu Piano som er mest kjent som låten fra Gudfaren.

Booking av denne tittelen er passordbeskyttet.

Har du ikke passord? Kilkk her for info.

Detaljer

Start:
august 30
Slutt:
oktober 11
Forestillinger Kategorier:
, ,
Forestillinger Tags:

Arrangør

Livekino AS
Epost:
nina@livekino.no
Hjemmeside:
livekino.no

Info

Varighet
ca 2 timer