Laster Forestillinger

« All Forestillinger

Angels in America Pt I & II

30/05/2017 - 27/07/2018

Angels in America har gått sin seiersgang på teater i Oslo i 2018 – her er et minst like velprodusert stykke for dem som ikke kan se forestillingen i Oslo!

Tony Kushners omtalte og Pulitzervinnende teaterstykke ble spilt inn fra National Theatre i to deler sommeren 2017.

Det hyllede og innflytelsesrike stykket tar for seg AIDS-epidemien i New Yowk under 80-tallet, og ble filmatisert av HBO som en miniserie.

Angels in America regisseres av Marianne Elliott som også regisserte War Horse og The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, og i hovedrollene finner vi Andrew Garfield (The Amazing Spiderman, The Social Network, Hacksaw Ridge), Denise Gough (Robin Hood 2010, Jimmys Hall), Nathan Lane (The Producers, The Birdcage, The Good Wife) Og Russell Tovey (Being Human).

Andrew Garfield spiller den AIDS-smittede Walter som opplever himmelske syner, hvor engler oppsøker ham som en profet. Samtidig sliter Walters tidligere elsker Louis med skyldfølelse etter å ha forlatt Walter når han var på sitt mest sårbare. Samtidig har Louis et forhold med Joe, en republikaner og mormor som ikke har kommet ut av skapet, hans kone Harper oppdager affæren og sliter med å forsone seg med sviket.

Angels of America er et stykke i to deler, som varer i henholdsvis 3t 30 min og 4t 20 min. Stykket gir et innblikk i AIDS-epidemien og livet i USA under Ronald Reagans regime. Kjærlighet, sorg, savn og ensomhet blandes med religiøse metaforer og politikk.

Del I: Millennium Approaches – Tilgjengelig til og med 19.07.2018
Del II: Perestroika – Tilgjengelig til og med 26.07.2018

Booking av denne tittelen er passordbeskyttet.

Har du ikke passord? Kilkk her for info.

Detaljer

Start:
30/05/2017
Slutt:
juli 27
Forestilling Kategori:
Forestilling Tags:

Arrangør

Livekino AS
Epost:
nina@livekino.no
Hjemmeside:
livekino.no

Info

Varighet
Del I 3t 30 min - Del II 4t 20 min
Aldersgrense
N/A
EDI
N/A