Ny nettside med forenklet booking!

Kjære kino,
Etter litt over ett år i drift var det på tide for livekino.no å få seg en liten ansiktsløftning. Samtidig som vi tar på oss en større rolle innenfor distribusjon er det naturlig å se på hvordan vi kan gjøre Event Kino enklere for kinoene, og ved å lansere ny nettside åpner vi mulighetene for online rapportering og booking!

Kalenderfunksjonen gjør det enklere for kinoene å finne ut hvilke forestillinger man har tilgjengelige på angitte datoer, i tillegg til å ha datoene for forestillingens visningsperiode lett tilgjengelig.

Live Kino er stolte av å nå kunne ta imot bookinger via nettside! Inne på hver forestilling vil du mot bunnen av siden kunne taste inn passord for å få informasjon om de kommersielle vilkårene for hver tittel, samt legge inn booking. Du vil da motta en bekreftelse fra Live Kino så fort bookingen er verifisert. Ta kontakt dersom du ikke har mottatt innloggingsinformasjon.