War Horse

War Horse
DCP via Movie Transit (Kan vises til og med 31.06.2017)
Historie av: Michael Morpurgo

Fra: National Theatre, London
Svensk tekst

Regi: Marianne Elliott
Manus: Nick Stafford
I rollene: Alistair Brammer, Nigel Allen, Alex Avery, Steve North, Josie Walker

War Horse er en internasjonal suksess, som har trollbundet 7 millioner mennesker rundt om i verden, og teaterstykket har blitt satt opp i 11 forskjellige land! En oppfinnsom, gripende og fantasifull reise fra engene i Devon til skyttergravene i Frankrike under første verdenskrig. I sentrum nfl t-shirts in size 5xl står de livaktige hestene i full størrelse laget av sørafrikanske Handspring Puppet Company.

Idet første verdenskrig cheap nfl t-shirts wholesale bryter ut blir hester Joey solgt til kavaleriet og sendt til Frankrike. Han er fort fanget i fiendens skuddlinje, og skjebnen fører til at han tjener på begge sider av krigen før han befinner seg alene i ingenmannsland. Albert, som trente Joey ble igjen i Devon på foreldrenes gård og kan ikke glemme Joey. Til tross for at Albert ikke er gammel nok til å tjene i militæret drar han på en farefull ferd for å bringe Joey hjem.

Basert på en novelle skrevet av Michael Morpungo, er dette sterke og fantasirike dramaet, med virkemidler funny nfl t-shirts som musikk og sanger, et show som viser en utrolig kreativitet. En av grunnsteinene i forestillingen er hester fra Sør-Afrikas Handspring Puppet Company som skaper levende og galopperende hester på scenen.

War Horse er en uforglemmelig historie, og ved å se den på kino får du de beste plassene på denne ekstraordinære ferden fra åkrene på Devon til skyttergravene i Frankrike.